Foto: LINK group

Učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Kosovskoj Mitrovici, Tamara Vuksanović, našla se među 30 najboljih u konkurenciji sa više od 600 đaka generacije sa prostora Srbije i Republike Srpske. Izabranih 30, među kojima i mlada Tamara, dobili su besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy koje dodeljuje kompanija LINK group, u saradnji sa Fondacijom NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu.

Princ Aleksandar nedavno je na Belom dvoru ugostio preko 600 maturanata, kada je i objavljeno ko su izabrani dobitnici jednogodišnje stipendije, koji su prethodno slali prijave uz motivaciono pismo za učešće u konkursu.

Stipendije najboljim od najboljih biće uručene u septembru, takođe na prijemu na Belom dvoru.

Budući polaznici ITAcademy nastavu će pratiti online, preko savremene platforme za učenje – Distance Learning. Na kraju školovanja dobiće mogućnost da polažu za neki od svetski priznatih sertifikata u IT oblasti, kao što su Microsoft, Cambridge, Zend, Oracle, Adobe, Autodesk, Cisco.

Foto: Tamara Vuksanović (Ekonomsko-trgovinska škola)

Primer ostalim đacima

Uprava i zaposleni Ekonomsko-trgovinske škole ponosni su, navode, na Tamarin uspeh. Uputili su joj čestitke i poželeli sreće u budućem školovanju.

“Uvereni smo da će Tamara iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole,” ističu, takođe.

Tamara Vuksanović izabrana je za đaka generacije u školskoj 2018/2019.

Foto: LINK group

Spisak ostalih dobitnika možete pogledate OVDE.   

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *