Rregullorja e Bankës Qendrore të Kosovës për transaksionet e pagesave, d.m.th., siç e interpreton opinioni – heqja e dinarit serb, shkaktoi një sërë reagimesh, ndërsa te qytetarët edhe habinë edhe frikën. Cilat mund të jenë pasojat e kësaj rregulloreje për jetën e qytetarëve të thjeshtë që marrin rroga dhe beneficione nga buxheti i Republikës së Serbisë, e veçanërisht për grupet vulnerabël, cilat janë zgjidhjet e mundshme dhe nëse dhe çfarë lidhje ka kjo rregullore me Asociacioni i Komunave Serbe – diskutuam në një podcast të ri me drejtorin ekzekutiv të organizatës joqeveritare Aktiv – Miodrag Milicević.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *