Marreveshjet janë arritur, Beogradi dhe Prishtina thjesht duhet të zbatojnë atë për të cilën janë pajtuar. Nëse ka vullnet nga dyja palët, gjithçka mund të përfundojë brenda një jave. Formimi i Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe do të çojë në zbutjen e tensioneve mes serbëve dhe shqiptarëve, tha për Kontakt Plus profesori i shkencave politike në Universitetin e Prishtinës, Nedžmedin Spahiu.

Më shumë dëgjoni në podcastin në vijim:

Kjo përmbajtje është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me Radio Kontakt Plus.

Përmbajtja është krijuar me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian dhe është përgjegjësi e vetme e Alternativna dhe Radio Kontakt Plus, dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e BE-së.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *