U okviru rubrike “Slušaj!” svakog petka objavljujemo plejliste lokalnih muzičara. U nastavku pročitajte tekst o Isidori Nekić i poslušajte plejlistu koju je pripremila za naše čitaoce i slušaoce.

Foto: Isidora Nekić
(privatna arhiva)

Moje ime je Isidora Nekić. Imam 20 godina. Student sam druge godine Fakulteta muzičkih umetnosti. Dugi niz godina svirala sam violinu, a trenutno na odseku muzičke pedagogije sviram klavir. Član sam benda Funky Pop Project, bila dugogodišnji član crkvenog hora “Branislav Nušić” i ćlan još nekoliko muzičkih grupa.

Muzikom se bavim od ranog detinjstva i toliko sam joj se posvetila da ni u čemu ne bih umela da se pronadjem kao na tom polju.

Što se tiče mog muzičkog senzibiliteta, celog života izvodim najrazličitije repertoare i muzičke žanrove, pa je takva i muzika koju volim da slušam u svoja četiri zida.

Raznovrsna i bogata plejlista prosto je nešto što brusi i stvara umetnički izraz i nas kao ljude. Kada je muzika u pitanju, granice ne treba da postoje, već samo ukusi koji je i čine toliko zanimljivom i lepom. Nadam se da ćete uživati u ovom zvuku.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *