Në podkastin e ri të Alternativna-s kemi bashkëbiseduar me gazetaren dhe redaktoren e Radio Kim, Zorica Vorgučić. A është më e lehtë të punosh për mediat lokale apo rajonale? Cilat janë sfidat për punën e gazetarëve në mediat lokale? Cilat janë sfidat me të cilat përballen mediat serbe në Kosovë? Këto ishin disa nga pyetjet të cilave Vorgučić iu përgjigj.

Kjo përmbajtje është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me Radio Kontakt Plus.

Kjo përmbajtje është krijuar në kuadër të projektit “Ndërpreje heshtjen”, i cili zbatohet nga Alternativna në partneritet me Radio Kontakt Plus.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *