Në epizoden e tretë të podkastit “Kosovo Dispatch”, Sbunker ka biseduar me Edward P. Joseph, ekspert për Ballkanin i cili ka trajtuar rekonstruksionet e luftës dhe pasluftës.

Bisedu trajton strategjinë e SHBA në dialogun Kosovë – Serbi. Joseph ofron perspektivën e tij mbi qasjen e SHBA në Ballkanin Perëndimor, koordinimin në mes të Administratës së SHBA-së dhe të Stejt Departmentit, si dhe komenton e emërimin e fundit të James O’Brien si ndihmës të ri të sekretarit të shtetit.

Sbunker

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *