Në episodin e dytë të podkast-it “Kosovo Dispatch”, Sbunker bisedoi me Agon Maliqin, analistin e pavarur dhe bashkëthemeluesin e Sbunker, rreth implikimeve ligjore dhe politike të Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe në Kosovë.

Maliqi ndan pikëpamjet e tij mbi gjasat që qeveria e Kosovës do të fillojë zbatimin e Asociacionit dhe pasojat e mundshme politike ndërkombëtare të vazhdimit të shtyerjes.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *