Marinković: Bashkësia ndërkombëtare do të duhej të zgjidhte fillimisht ‘çështjet e vogla’ dhe më pas të fokusohej në Planin franko-gjerman

Në bashkësinë ndërkombëtare ka marrëveshje se problemi i krizës aktuale në veri të Kosovës qëndron në mosbashkëpunimin dhe kokëfortësinë politike të kryeministrit të Kosovës, Ajbin Kurti, deklaron drejtori i Qendrës për Veprime Afirmative Sociale dhe…

Read More

Radosavljević: Qytetarët në veri janë objekt i lojës së Prishtinës dhe Beogradit, Asociacioni i Komunave Serbe nuk është zgjidhje thelbësore, duhet stabilizim i mundësive dhe qeverisje demokratike

Në podcastin me pronarin e RTV Mir, Nenad Radosavljević, kemi diskutuar për krizën aktuale në veri të Kosovës, zgjidhjet e mundshme dhe kush është përgjegjës për situatën aktuale. Fajtorin ai e sheh tek Aleksandar Vučić,…

Read More