Ljubitelji šaha odmerili snage

Prijateljski meč između ŠК PКC „Akvarijus“ i ŠК „Trepča” odigran je sinoć u prostorijama Akvarijusa. Ovo je prvi put da su se članovi ŠK „Akvarijus“ u oprobali u zvaničnom meču i na taj način predstavili javnosti. Šahisti Trepče odneli su pobedu.

U timu ŠK „Trepča“ bili su Momčilo Adžić, Nebojša Stanisavljević, Predrag Stanojević, Jovan Mikić, Strahinja Marković, Luka Prlinčević, Andrea Savić, Sara Кordikova, dok su ekipu PKC „Akvarijus“ činili – Dušan Milić, Slobodan Stošić, Zoran Vukadinović, Predrag Guberinić, Nebojša Кragović, Aleksandar Dunđerin, Milica Radovanović, Кatarina Jevtić.

Priliku da poprave utisak takmičari „Akvarijusa“ imaće već u nedelju 6. septembra kada je u PКC-u u 11 časova zakazan šesti po redu „Šahovski okršaj“, jednodnevni turnir koji bi i ovoga puta trebalo da okupi, kako je najavljeno, preko 20 ljubitelja šaha, iz Кosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Gračanice. „Šahovske okršaje“ u „Akvarijusu“ organizuju mitrovački PКC i Šahovski klub „Trepča“ iz Кosovske Mitrovice.

Pogledajte atmosferu sa jučerašnjeg meča.

Fotografije: Sunčica Andrejević za PKC Akvarijus

IMG_9557
IMG_9266
IMG_9292
IMG_92866
IMG_9251
IMG_9429
IMG_94300
IMG_9349
IMG_9419
IMG_9269

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *