Nove medalje za mitrovičke kik-boksere i karatiste! Ovoga puta, Mitrovčani su bili uspešni na takmičenjima u Beogradu – Beogradski pobednik i Senti – Državno prvenstvo.

Foto: KBK “Kosovska Mitrovica”/ Facebook

Članovi KBK “Kosovska Mitrovica” osvojili su četiri medalje. U kategoriji seniori B klasa – zlatne medalje pripale su Igoru Miloševiću i Anđeli Milunović, dok je Jovan Silić osvojio bronzu u A klasi. Mihajlo Dimitrijević osvojio je bronzu, u kategoriji kadeta.

Medalje sa takmičenja Beogradski pobednik 2019 – u Kosovsku Mitrovicu doneli su Stefan Timotijević, osvojivši drugo mesto u kategoriji – 47 kg (2007), Danis Ibrahimi zauzevši treće mesto ( -50 kg, 2008), kao i Fatma Bektović – u kategoriji mlađih seniorki – 55 kg, kojoj je pripalo drugo mesto. Svi su članovi OKK “Kosovska Mitrovica”.

Foto: OKK Kosovska Mitrovica / Facebook

I član KBK “028”, mladi bokser Dušan Radenković, imao je takmičarski vikend – nastupio je na turniru u Kragujevcu, u okviru osmog kola bokserske lige Šumadije. Kao i u ranijim nastupima, i ovog puta, Dušan se takmičio kao član boks kluba “Vitez” iz Niša, budući da na ovim prostorima još uvek ne postoji registrovan boks klub.

Foto: Dušan Radenković sa trenerima/Facebook

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *