Alternativna Internet stranica

Alternativna Internet stranica

Prvi WAVEUL: Surfovanje na morskim i muzičkim talasima

Prvo izdanje festivala elektronske muzike “WAVEUL” održava se od 25. do 28. jula u Ulcinju, u Crnoj Gori. U ovom primorskom mestu, na Velikoj plaži, okupiće se preko 50 međunarodnih i lokalnih izvođača.

WAVEUL organizatori opisuju kao spoj entuzijazma, morskog duha, ljubitelja života i prirode, na nesvakidašnjoj peščanoj plaži, sa vizijom da se kroz muziku i ples, kitesurfing, sportiske aktivnosti i šum talasa, probudi svest mladih koji su u današnjem vremenu zarobljeni u virtualnoj komunikaciji i pojmovanju života.

No, šta to očekuje posetioce prvog izdanja festivala, osim mora, peščane plaže i morske klime?

Očekuje ih izvođenja svetski poznatih didžejeva i izvođača kao što su – Agents of Time, Andrey Pushkarev, Hannes Bieger, Rodriguez JR, Matthew Dekay, Guy Mantzur, ali i oni domaći i iz regiona – Marko Nastić, Darko Milošević, Audiostorm, Millok, Wet Dreams, DJ Jock, Coeus, P.S., After Affair

Detaljan program festivala pogledajte OVDE

Za one koji žele dodatno da uživaju u morskim lepotama, mogu četiri dana festivala da provedu u kampu WAVEUL koji je, kako navode organizatori, “spoj udobnosti i prirode”. Nalazi se na Adi Bojani u privatnom vlasništvu, u mirnom dijelu i u hladovini, na 350m od mora i 350m od WAVEUL Festivala.

Karte su u prodaji, a cena zavisi od vrste ulaznice, odnosno da li je za više dana, te da li uključuje i kampovanje. Detaljnije o cenama na zvaničnoj Internet stranici festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.