SRP

ENG

Sot nga ora 5 pasdite mund të shihni raundin e katërt të ekspozitës virtuale “Gathered in art” Ekspozita përbëhet nga punime të artistëve të cilët prezantuan punimet e tyre në periudhën e mëparshme në platformën dixhitale me të njëjtin emër.

Vizitoni këndin virtual dhe shikoni veprat e artit, këtë herë nga piktorë, grafikë dhe skulptorë. Përpara jush do të jenë veprat e Shkurte Ramushi, Milica Lilic, Andjela Radenkovic, Andjela Rankovic, Vuk Vujovic, Vesna Sekulic. Ju gjithashtu do të keni mundësi të shijoni aftësitë vokale të muzikantëve Jelena Zafirovic, Alem Redzepagic, Jelena Drazevic, Nemanja Blagojevic i Slobodan Popovic.

“Portrete, piktura, skulptura, vepra në teknikë të kombinuar, vaj në kanavacë, kolazh në letër, të prezantuara me besnikëri – ju presin në galerinë virtuale. Shëtisni nëpër korridorin virtual dhe shikoni vetë talentin, aftësitë dhe krijimtarinë e artistëve në Kosovë dhe atyre që ata krijojnë ose kanë krijuar nga atje. Ne jemi të sigurt se secila prej veprave të ekspozuara do t’ju tërheqë vëmendjen dhe do t’ju ‘bëjë’ të ndaleni dhe të mendoni për motivet që i përshkojnë ato”, është mesazhi i Alternativës.

Ekspozita do të jetë në dispozicion në rrjetet sociale dhe Uebfaqen Alternative:

https://www.facebook.com/alternativnainternetstranica

https://www.instagram.com/alternativnaweb

Edhe një herë, ne i ftojmë të gjithë artistët të ndajnë punën e tyre artistike me ne.

Platforma “Gathered in Art” është menduar ekskluzivisht për artistët dhe promovimin e punës së tyre.

Lexoni më shumë rreth mënyrës dhe kritereve të aplikimit KËTU.

Ekspozitat e tjera mund të shikohen në profilet Alternative në Alternativna | KUNSTMATRIX

Platforma Gathered in Art mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK).

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *