Çfarë është Asociacioni i Komunave me shumicë serbe për qytetarët?

Kemi biseduar me banorët e Gracanicës dhe Mitrovicës Veriore në lidhje me nëse e kuptojnë çfarë është Asociacioni i Komunave me shumicë serbe dhe nëse presin që ai të formohet. Anketa mund të shihet në vijim.

Gračanica online

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *