Krimi-drama sa elementima komedije “Četiri ruže” biće sutra premijerno prikazana u Kosovskoj Mitrovici, u Mitrovičkom dvoru – i to dve projekcije – 17.30 i 19.30. Cena ulaznice je 250.

Filmsko ostvarenje Vasilija Nikitovića prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Igraju: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan (Gagi)Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Sonja Kolačarić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić, Boris Kargotić, Sanja Mikitisin, Branko Petković.

Organizator projekcije je Kulturni centar “Dragica Žarković”, a pokrovitelj Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *