Posts Published by Radio Kontakt Plus

Ugljanin: U Briselu ni reči o pravima Bošnjaka, borimo se za očuvanje identiteta, diskriminisani prilikom zapošljavanja u javnom sektoru

Foto: Kontakt Plus O položaju, pravima, problemima bošnjačke zajednice i drugim temama Kontakt plus razgovarao je sa predsedavajućim Skupštine opštine Severna Mitrovica, Nedžadom Ugljaninom. Predstavnici Beograda i Prištine u Briselu ne razgovaraju o pravima Bošnjaka…

Read More

Marinković: Bashkësia ndërkombëtare do të duhej të zgjidhte fillimisht ‘çështjet e vogla’ dhe më pas të fokusohej në Planin franko-gjerman

Në bashkësinë ndërkombëtare ka marrëveshje se problemi i krizës aktuale në veri të Kosovës qëndron në mosbashkëpunimin dhe kokëfortësinë politike të kryeministrit të Kosovës, Ajbin Kurti, deklaron drejtori i Qendrës për Veprime Afirmative Sociale dhe…

Read More