Festivali i letërsisë ZaNa mbledh shkrimtarë të rinj dhe me perspektivë. Megjithatë, festivali ZaNa lindi nga miqësia e dy artisteve femra. Dëgjojeni.

Përmbajtja është krijuar në eventin ku u prezantua ndërfaqja e re e platformës në www.kosovotrustbuilding.com

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *