Në kuadër të projektit “Art terapi për të gjithë”, i mbështetur nga UNMIK-u, së fundmi në Mitrovicën e Veriut është mbajtur koncerti i grupit “Gruv hijena”.

Ky është vetëm një nga një sërë aktivitetesh të projektit të ardhshëm të realizuar nga Qendra Private Kulturore Aquarius dhe Fondacioni Demetra.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *