Protekli vikend bio je više nego uspešan za kik-boksere sa Severa KiM-a. Sa prvenstva centralne Srbije u Kosovsku Mitrovicu i Zvečan doneto je trinaest medalja.

Članovi KBK „028“ osvojili su pet medalja. Zlato je zasijalo oko vrata Natalije Savić, Luke Radevića i Milana Živkovića, srebro oko vrata Miloša Milića, a bronzom se okitio Ljubiša Radević.

Njihov kolega iz KBK „Zvečan“, Lazar Radenković, osvojio je bronzanu medalju.

Svih šestoro mladih sportista takmičilo se u disciplini low-kick.

„Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom i ovo nam je ujedno bila priprema za prvenstvo Srbije koje nas čeka 4-og maja u Beogradu,“ poručuju iz KBK „028“.

Foto: Facebook stranica / KBK “Kosovska Mitrovica”

Sa jednom medaljom više  – ukupno sedam, sa istog takmičenja se vratio KBK „Kosovska Mitrovica“ .

Zlatne medalje osvojili su Petar Simonović, u kategoriji do 81 kg, Mihajlo Dimitrijević u kategoriji do 63.5 kg i Vasilije Jovanović, u kategoriji do 42 kg. Jovanović je, takođe, osvojio i pehar za najboljeg borca u pionirskoj konkurenciji.

Srebrno odličje pripalo je Pavlu Masalkoviću, u kategoriji do 60 kg, Nataliji Milutinović, u kategoriji do 40 kg, Aleksandru Simonoviću, u kategoriji do 47 kg, kao i Luki Lazareviću, u kategoriji do 67 kg.

„Zahvalni smo svima koji su verovali u nas, a mi ćemo se i u budućnosti truditi da svoj grad predstavimo u najboljem svetlu,“ navode iz KBK „Kosovska Mitrovica“.

Prvenstvo centralne Srbije održano je u hali „Park“ u Kragujevcu, a okupilo je oko 150 boraca iz dvadesetak klubova iz cele Srbije.

Pročitajte još:

Šest medalja za KBK “Kosovska Mitrovica” na Državnom prvenstvu Srbije

Deset medalja za kik-boksere iz Mitrovice i Zvečana

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *